Cemil Çelik kimdir?

Kendi ifadeleri ile; 

1973 Erzurum narman doğumluyum

1975 yılından beri Yavuz Selim de yaşamaktayım

Evliyim.Lise mezunu uluslararası beden ve işaret dili bölümü İsveç Sunswall ve GEHORLOSEN SPRACHE mezunu ve beş yabancı dil bilmekteyim

Uluslararası ticaretle uğraşıyorum mahallemiz de Avrupa’ya ihracat yapmakta bir işletmemiz var diğeri ise, Almanya Hamburg’da kendimize ait markaları Avrupa’nın 25 farklı ülkesine ihracat yapmaktayız

İşaret dili beden dili ve sosyal çalışma alanında 30 yıllık tecrübe ile donanımlı, Dünya engelliler Birliği’nin Avrupa kıta Başkanlığının yanı sıra,Avrupa Türk Engelliler Birliği’nin hem kurucusu hem Genel başkanı olarak Avrupa’daki yabancı kökenlilerin uyumu entegrasyonu alanında uluslararası EURO yüzün üstünde proje yönetmiş bir yöneticiyim.

2024 yerel seçimler mahalle muhtarlığı ile başlayarak 50 yıldır yaşadığım mahalleye hizmet ederek ileriye dönük projeleri olan biriyim.

Gelişen büyükşehirde geride kalma ''Yavuz Selim'' sloganı ile sıradışı bir muhtar adayı olarak mahallemmden başlayıp hizmet ederek kendimi kanıtlama niyetindeyim.

Uluslararası görevlerimin haricinde ticaretimi oğluma devrederek mahallemizin muhtarlığına adaylığını koymuş bulunmaktayım.

Gelecekteki Çağın teknolojisi ve değişen şehre uyumlu nitelikli insanların yetişmesi için var olan şartları zorlayacak devlet bürokrasi bilen aynı zamanda istediğini koparan hizmetin mevcut yasaların üzerinden nasıl alınacağını bilen aktif bir Yavuz Selimliyim.

Aynı zamanda futbol masa tenisi basketbol Bowling

Alanlarında amatör çalıştırıcı belgesi olan spor adamı.

Mahallemizin geleceği olan geleceğimiz çocuklarına yatırım yapmak onların daha özgüvenli ve sosyal haklardan faydalanan toplum yaratarak, yaşama alanımızı refah seviyeye ulaştırmak için başta kendi ailem komşularım mahallem olmak üzere değişmeyen yol altını değişen yol altı Yavuzselim mahallesi olarak  yapmak üzere adayım

Mahallemiz için belki nitelikler bilgilerim fazla olduğunu düşünebilirler ancak yüzlerce Cemil Çelik’in daha ortaya çıkabileceği bir mahallemin gençlerine örnek ve yol göstermek için buradayım.

Yaptıklarımız yapacaklarımız günümüzde çok önem ifade etmektedir.

Bir CEMIL CELIK BIR Erdal Şahan bir Mesut Köse bir Emrullah Köse bir Ramazan Özkan bir latif Albayrak bir Eren Düzen bir Hakan Atay Söylemez ve nice isimlerini saybileceğim insanları örnek göstererek çıktığım bu yolda fırsat verilmesini diliyorum.

Şehrin ortasında en güzel lokasyonda bulunan mahallem köy muhtarlığı mantığı ile devam edecekse bunun etmeyeceğini biliyoruz değişim değişen insanlarla mümkündür değişim değiştirecek insanlarla mümkündür biz var olan SORUNlardan çok sorunları çözebilecek liderin olmadığını düşünerek aday oldum.

BTÜ Buluşu ile Arı Ekmeğinden Patentli Şifa Ürünleri BTÜ Buluşu ile Arı Ekmeğinden Patentli Şifa Ürünleri

Ben ve ekibim bu yarışta sıra dışı olarak beklenenin çok çok üstünde bir başarı başarıya ulaşacağımıza eminiz.

Mahallemizin bütün sokaklarını evlerini tek tek gezerek gönüllere dokunarak çıktığım bu yolda toplam 5980 hane 3970 ev 145 sokak dokuz cadde dört okul üç cami 1580 dükkan iş yeri tamamını ikinci kez gezerek kendimizi ifade ediyoruz. 14.880 olan nüfusumuzun 10.668 seçmenle her gün geçtikçe küçülen nüfusu gittikçe eriyen refah seviyesine ulaşıp mahalleyi terk eden insanların dönemini yaşadığımız bu dönemde bu çöküşe dur demek için buradayım.

Her caldigim zil de kapıda üç evden birisinin yabancı olduğu bir mahallede beş yıl sonra biz bile yabancı olmamak için buradayım.

50 yıllık mahallemizde yabancı olmamak için sizden biri Cemil Çelik saygılarımla

Editör: Erdal ŞAHAN