Gökhan Dinçer, '' Dışişleri Bakanımız Sayın Hakan Fidan, Önceki Dönem Teknoloji ve Sanayi Bakanı, Bursa Milletvekilimiz Sayın Mustafa Varank, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş, muhtarlarımız ve STK temsilcilerimizin katılımıyla Mudanyalı hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Mudanya Başkan adayı Gökhan Dinçer, "Aday olduğumuz süre boyunca Mudanya sokaklarında vatandaşlarla iç içeydik. Mudanya'nın 10 senedir çözülmeyen sorunlarını birlikte çalışarak çözeceğiz" dedi.

"MUDANYASPOR'A YAKIŞIR BİR STADYUM YAPACAĞIZ"

"Vaatlerimizin hepsi yere basan, sorunlara çözüm getiren projelerden oluşuyor. İlk vaadimiz belediye hizmet binasını iki sene içinde bitirmek. Deprem ve afetlere karşı hızlı bir planlama yaparak, depreme hazır bir Mudanya yaratmak. Mudanya'nın hükümet konağı yok, bu yüzden inşasına başlayacağız. Mudanya'nın tek yöne olan ulaşımını alternatif yollar kullanarak rahatlatacağız. 1924'de kurulan ve kurulduğu günden itibaren Mudanya için çalışan Mudanyapspor'a yakışır bir stadyum yapacağız. 45 kilometrelik deniz bandında gençler için denizcilik okullarını hayata geçireceğiz. Girit Mübadele Evi'ni de hayata geçireceğiz. Mudanya'ya ilişkin çok projemiz var, hepsini hayata geçireceğiz."

"BİZ MUDANYA'DA BİRÇOK PROJEYE İMZA ATMAK İSTEDİK"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş da, "Gökhan kardeşimi önceden tanırım. İyi bir baba, iyi bir sporcu, iyi bir insandır. 1 Nisan'dan sonra da Mudanya'nın Gökhan kardeşimle olmasını isterim. Ancak her şey nasiptir. Biz Mudanya'da birçok projeye imza atmak istedik ama 10 senelik yönetimde çok yol katedemedik. Her bir kırsal mahallenin alt yapı ve ulaşım sorunlarını engellere rağmen hak ettiği şekilde hallettik.  Biz CHP'liler gibi yaptıklarımızı değil yapacaklarımızı anlatırız. Arı gibi çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"BANA BİR SÖZ VERİN, MUDANYA'YI YENİDEN İNŞA EDELİM"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın mazbatasını aldı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın mazbatasını aldı

Mudanya ve Büyükşehir'de gerçek belediyeciliğin olması gerektiğini aktaran Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise " Gökhan Dinçer'in bu devlet için daha çok çalışma fırsatı olacak. Sayın bakanımız da Gökhan Dinçer kardeşimizi desteklemeye geldi. Gökhan kardeşimiz Mudanya'yı çok farklı inşa edecek. Biz olanı biteni anlatıyor, olanı biteni açıkça ifade ediyoruz. Değerli kardeşlerim Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da ifade ettiği gibi CHP'liler yaptığı işleri hatırlamazlar. Başkan olurlar ardından başkan olduklarını da hatırlamazlar. Gökhan kardeşimiz öyle olmayacak. Vatandaşın bir sıkıntısı olduğunda Gökhan kardeşimiz hep iletişim halinde olacak. Gelin bana bir söz verin, Mudanya'yı yeniden inşa edelim. İnşallah biz sözümüzde duracağız" açıklamasında bulundu.

Gökhan Dinçer'in proje tanıtımına katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise, hem Alinur Aktaş'a hem de Gökhan Dinçer'e güvenilmesi gerektiğini şu sözlerle ifade etti:

"Bugün gerçekten demokrasinin ne kadar önemli bir yönetim biçimi olduğunu Gökhan kardeşimiz projelerini aktarırken tekrar şahit oldum. Gökhan kardeşimiz inşallah verdigi sözlerde duracak, siz de onu seçeceksiniz. Bizler bugün Cumhurbaşkanımızın emriyle Milli şahlanış icindeyiz. Türkiye'miz oyunlar içinden sağ sağlim çıkan, zor zamanlarda ayakta duran bir gösteriş sergilemektedir. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye sadece gölgesinde değil artık gerçekten güçlü bir yapı olmuştur. Son 21 yılda milli güvenlik sistemimizde, savunma sanayisinde, küresel savunma ihracat seviyelerinde, hayata geçirdiğimiz politikalarda bir çığır açtık. Dünyada krizlerin ve çatışmaların artabileceğini bildiğimiz bir durumdayız. Kendimizi savunmak, sınırlarımızı ve çıkarlarımızı korumak icin elimizden geleni yaparak, oluşan sistemden çıkmaya çıkıyoruz. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlardan hamd olsun Cumhurbaşkanımız sayesinde kurtulduk. Türkiye gerektiginde oyun kuran hatta oyun kıran bir ülke haline gelmiştir. Terör illetini hem sınırlarımızdan hem de sınırdışı topraklardan temizleyeceğiz."

Program sonunda Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a hediye takdim etti.

Editör: Erdal ŞAHAN