Sanatını halka açmak isteyenleri ve sanat severleri bir araya getirmeyi başaran ve büyük ilgi gören Nodira Güçsav 2024 yılındaki sergileriyle de ilgi görecek gibi görünüyor.

Anadolu kültürü tanrıçaları adlı sergimiz ocak ayı sonunda  Selçuk'ta gerçekleşecek. Uluslararası sergimizin konferans kısmı da var. Konu açıklaması ve şiirler kısmı olacak. Hepinizi davet ediyorum.

Sanatsal manifestomuz: Özgün Yaratım.

Şahmaran sanatçıları budur. 2009’da başlayan serüvendi. Bugün 100’e yakın sanatçımız var. İnsanın Özge dünyası açılmaya başladı fısıltısını alır yürek farklı arayışlar başlar. Kendini ifade etmenin yoluna bakar herşey, siz ona, ruhunuza sorun, 'kimdim ben?’ Ben, İnsanı ululayan sanatım diyecek size.

Sergilere katılmak için gelen çoğu sanatçı kadın. Hem kendini gözlemlemek hem dinamik şekilde değişen dünyaya ayak uydurmak onun işidir. Eşler, oğullar, babalara destek düşer. Aynı anda kendini de hızlı değiştirmek için uğraşır. Meslekler, mekânlar, düzen değiştirme ihtirası başkadır. Aynı anda sabit ve güçlü olmanın coşkulu sırrını da açar size gizli bir dünya: işte bu Şahmaran’dır. Bizden biriyseniz, aramıza katılın.

İŞTE ANADOLU KÜLTÜRÜ TANRIÇALARI Sergisi Katılımcıları

1. Nazlı Özyurtlu

2. Merve Açıksöz

3.Sibel Okumuş

4. Hülya Kara

5. Aynur Albayrak

6.Özgün Özgüven

7. Birce Meral Õzateş

8. Bencem

9. Hamiyet Başaran

10 Şirvan Akgül

11. Azize Atasoy Ekli

12. Seldağ Kip

13. Selma Ergün

14. Güler Çinay

15. Mametjanova Mive

16. Selma Kır

17. Nodira Güçsav ( Özbekistan, Harezm)

18. Mahesh Badiger ( Hindistan)

19. Şeyma Bora

20. Sibel Ağaoğlu

21. Şükran Açar

22. Demet Demirkol

23. Zülfiya İbragimova ( Özbekistan, Harezm)

24. Sevda Farahani ( İran)

Editör: Erdal ŞAHAN