Belediye ekipleri 28 Haziran Çarşamba, 1Temmuz Cumartesi günleri arasında yaşanacak olan Kurban Bayramı dolayısıyla zamana özel çalışma gerçekleştiriyor. Çalışmadan Orhangazilerin bayramı daha rahat geçirebilmesi amaçlanıyor.

Orhangazi Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramlarını sorunsuz geçire bilmeleri için İlgili bütün birimleriyle yoğun bir şekilde çalışıyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede Kurban Bayramı öncesinde bir çalışma başlattı. Çalışma bayram nedeniyle İnsan sirkülasyonunun çok olacağı, Özellikle daha hareketlilik yaşanan Belediye durakları, park ve bahçeleri, kurban satım ve kesim noktalarını kapsıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, İnşallah bayram tadında bir bayram yaşayacağız, diyerek sözlerine “   Bayramlar resmi tatil oldukları için,  yalnızca bayramın dışında farklı bir hareketlilik de yaşanmaktadır. Bizlerde Belediye olarak halkımızın bu yoğunluktan ötürü sorun yaşamaması adına Orhangazi’mizde, özellikle Park ve Bahçelerde, Belediye duraklarında, cadde ve sokaklarda, Bunun yanı sıra kurban satım ve kesim noktalarında zamana özel çalışma başlattık.“ Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Bu vesileyle şimdiden başta şehit anne babaları ve aileleri olmak üzere bütün hemşehrilerimizin, bütün dostlarımın kurban bayramlarını kutluyorum.“ İfadesiyle son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN