AK Parti ve CHP'nin yerel Belediye Başkanlarından; Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'ın Çevre il müdürlüğüne ve idari mahkemelere en çok şikayet edilen iki Başkan olarak liste başı oldular.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'ın geçenlerde, 10 gün boyunca makamı terk edip Ankara'ya aday olmak için kulis yaptığı Kestel de konuşuluyor ve rahatsızlık hat safhada!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, basın sorumlusu Harun Karanfilci'yi Ankara'ya CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba''nın yanına göndererek kendisi hakkında kulis yaptırdığını kulis bilgisi olarak aktaralım.

Hayri Türkyılmaz'ın kurultay da ortadan yana tavır sergilediği fakat, Bursa milletvekili olmak üzere birçok vekil ile ilişkilerinin çok kötü olduğu konuşuluyor.

Bundan ziyade, halkın tepkisi artıyor.... müteahhitlere uyguladığı ruhsat ambargosundan dolayı 6 şubat deprem sonrası iki bin kişi evlerine kavuşamadığı için tepkiler çığ gibi büyüyor.

Hatta Kemal Kılıçdaroğlu döneminde de kendisini şikayet edildiği bilgisi var.

Hayri Turkyılmaz ile ilgili ilginç iddiaalar var bunlardan biri; köyler de halka içki dağıttığı ile alakalı diğeri ise Belediye çalışanlarından bir vatandaşın maaşları alamadığı tepkisini sosyal medya da paylaştığı..

Ve; kayınbiraderi ile ilgili ayrıcalık tanıdığı konuşulan konular arasında yer alıyor.Bu konuları önümüzde ki günlerde auyrıntılı olarak haber yapacağız, soracağız?

Yeniden Refah Partisi Ne Kadar Samimi? Yeniden Refah Partisi Ne Kadar Samimi?

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ise Başkanlığı süresince birçok siyasetçiye lkafa tuttuğu kimseyi takmadığı konuşulan konular arasında yer alıyor.,

Kestel ile ilgili alkdığımız bilgiye göre, Önder Tanır'ın aday gösterilmeyeceği muhtemel MHP Kestel İlçe Başkanı Ahmet Eraslan'a ya da AK Parti de Kestel'i yönetecek daha tutarlı bir aday tercih edeceği konuşuluyor.

Editör: Erdal ŞAHAN