Genç futbolcular Pazar günü oynanan son maçta Barbarospor’u penaltılarla 6-5 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası öncesi eleme grubunda şampiyon oldu. Başkan Aydın şampiyonluğu futbolcularla sahada kutladı.

Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Başkan Bekir Aydın bu çerçevede Orhangazi FK U-15 takımını yanında olmak için Eskişehir’e gitti. Başkan Aydın Türkiye Şampiyonası finallerinde Eskişehir'de Pazar günü oynanan son maçı izledi. Genç futbolcular maçta Barbarospor'u penaltılarla 6-5 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası öncesi eleme grubunda şampiyon oldu. Orhangazi temsilcisi Eskişehir’de oynanan maçlarda Sakarya Yeşilovaspor, Ankara Hüseyingazispor ve son maçta Barbarospor’u yenilgiye uğrattı. Orhangazi FK elde ettiği şampiyonluğun ardından yoluna Türkiye Şampiyonası elemelerinde devam edecek. Belediye Başkanı Bekir Aydın'da takımı yalnız bırakmayarak Eskişehir’e gitti. Aydın elde edilen şampiyonluğu saha içinde futbolcular ile birlikte kutladı.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında gençlerimiz deyimin tam anlamıyla aslan parçası, diyerek sözlerine “Orhangazi FK U- 15 takımımızı izlemek, yanlarında olduğumuzu belirtmek ve olası Şampiyonluk için Eskişehir’e gittik. Gençlerimiz Allah’ın izniyle şampiyonda oldular. Ben inanıyorum yolları açık. İlerleyen maçlarda da büyük başarı göstererek Orhangazi’mizin ismini bütün Türkiye’yi duyuracaklar. Şeklinde devam etti. Başkan Bekir Aydın açıklamasına “ sevgili gençlerimizi, değerli hocalarımızı ve yöneticilerimizi kutluyor önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN