Sergi açılışı Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Açılışa Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Bekir Aydın, Eşi Kıymet Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Halk Eğitim Müdürü Bilal Kuzu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sakarya, Emniyet Müdürü Erol Yavuz ve vatandaşlar iştirak etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın bu kapsamda Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kurslar için yapılan serginin açılışına katıldı.  Sergi Kültür ve Gençlik Merkezinde açıldı. Açılışın ardından sergiyi gezen Başkan Aydın vatandaşların kurs çalışmaları sırasında ürettiği el emeği göz nuru eserleri inceledi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, İki gün peş peşe düzenlenen sergilerde muhteşem eserleri izleme şansını buldum, diyerek sözlerine “ atalarımız sanat altın bileziktir derken çok doğru söylemişler. Halk eğitim merkezimizin kurslarından oluşan serginin açılışına katıldık. Bu sayede her biri sanat eseri olan yapıtları görme şansına eriştik.“ Şeklinde devam etti. Belediye Başkanı Aydın açıklamasına “ vatandaşlarımızın ve Halk Eğitim Merkezimizin değerli çalışanlarını tebrik ediyor, organizasyona katkı veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN