BTÜ Buluşu ile Arı Ekmeğinden Patentli Şifa Ürünleri BTÜ Buluşu ile Arı Ekmeğinden Patentli Şifa Ürünleri

MMG Bursa Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezi’nde; önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Birlik Vakfı Bursa Şube Başkanı Mustafa Bayraktar, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Alpaslan Şenocak, BİHMED Başkanı Kadir Oruç, İMH Bursa Şube Başkanı Ali Yılmaz’ın yanı sıra önceki dönem şube başkanları ve çok sayıda davetli ile dernek üyeleri katıldı.

Genel kurulda konuşan önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, MMG Bursa Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurul’un hayırlı olmasını diledi. Mimar ve mühendislerin hayatı kolaylaştırmak için çözüm üretenler olduğuna dikkat çeken Adil Karaismailoğlu, “Mühendisler; hayatı kolaylaştırır, yaşama güven, konfor, değer katar ve üretir” dedi. Karaismailoğlu aynı zamanda yaptığı sunumda yerli ve millî mühendisliğin himayesinde yükselen Türkiye Yüzyılı vizyonu projelerini de katılımcılara aktardı.

Karaismailoğlu’nun yaptığı sunum ve açılışın ardından Cihat Keskil’in Divan Başkanlığı’nı, Talip Akçı’nın Divan Başkan Yardımcılığını, Sıddık Ebubekir Aslan’ın da Divan Katip Üyeliğini’ni yaptığı genel kurula geçildi.

Editör: Erdal ŞAHAN