Başkan Bekir Aydın bu çerçevede esnafları ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinledi. Başkan Aydın şehrin değerlerini ziyaret programlarına devam edecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu kapsamda ilçe genelinde faaliyet gösteren esnaf vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın esnafların sorun ve önerilerini dinleyerek Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Bekir Aydın ilerleyen günlerde de Orhangazi’nin değerleriyle yüz yüze görüşmelerine devam edecek.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, esnaf vatandaşlarımız ilçemiz ekonomisinin itici gücüdür, diyerek sözlerine “ Her fırsatta ilçemizin değerleriyle buluşmaya devam ediyoruz. Bazen onları ziyaret ediyorum, bazen onlar beni ziyaret ediyor, bazen de değişik programlarda bir araya geliyoruz ama kesin olan şu, bizler her zaman hemşerilerimizle bir aradayız. “İfadeleriyle sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ arkadaşlarımızla birlikte esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Hemşerilerimize hayırlı işler dileklerimizi sunarak Orhangazi’miz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Tekrardan bütün esnaf kardeşlerimize hayırlı işler, bol kazançlar temenni ediyorum. ” Cümleleriyle son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN