Bursa, Gemlik ve Yalova’da sınavlara girecek öğrenciler 17 Haziran Cumartesi günü ve 18 Haziran Pazar günü 6.30’dan itibaren hareket edecek araçlarla okullarına götürülmeye başlanılacak. Araçlar Orhangazi Otobüs Terminalinden hareket edecek.

Orhangazi Belediyesi öğrencilere yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak Temel Yeterlilik Testi TYT ve Alan Yeterlilik Testleri AYT sınavlarına katılacak Üniversite öğrencisi adaylarına ücretsiz araç kaldıracak. Bursa, Gemlik ve Yalova’da bulunan sınav merkezlerinde sınava girecek olan öğrenciler otobüs terminalinden hareket edecek araçlarla ücretsiz olarak taşınacak. Öğrencileri sınav merkezlerine Belediye Başkanı Bekir Aydın uğurlayacak. Sınava girecek öğrencilere kek, poğaça, su,  meyve suyu ikramında bulunulacak.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, sevgili gençler, sınavlara götürmek bizden kazanmak sizden, vurgulamasını yaparak sözlerine “ sevgili genç kardeşlerim, yıllardır, özellikle son bir yıldır üniversite sınavlarını kazanmak için yoğun bir şekilde çalışıyorsunuz. Bunu çevrenden görebiliyorum, bunu Kültür ve Gençlik Merkezimizde bulunan kütüphanemize devamınızdan biliyorum. Artık sınavlar için sona, inşallah başarıya günler kaldı.” Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Ben size güveniyorum ve inanıyorum. Kazanacağınızdan eminim ama oldu ki bu sene kazanamadınız. Elbette ki bu her şeyin sonu değil. Cumartesi ve pazar günleri sizleri okullarınıza Orhangazi Belediyesi olarak ücretsiz götüreceğiz. Allah’ın izniyle ben de orada olup sizleri uğurlayacağım. Sevgili kardeşlerim, sınavlarınızda başarılar diliyor hepinizi gözlerinizden öpüyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN