Vatandaşlar ile Cuma buluşmaları her hafta olduğu gibi bu haftada 10:00 ile 12:00 arasında gerçekleşti. Cuma buluşmalarında, halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve kent hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor Belediyeye gelen vatandaşların istek ve önerileri dinlenerek, çözüme kavuşuyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Her hafta Cuma günü düzenlediğimiz randevusuz Cuma buluşmalarında bu hafta da vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın önerilerini, sorunlarını, istek ve taleplerini ilgili müdürlerimizi davet ederek birlikte çözüme kavuşturduk.  Vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda bizlere sunduğu her konuyu birinci elden değerlendirerek sonuç odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın halk buluşmalarında bizlere karşı önerdiği ve taleplerini aciliyet durumlarına göre sıraya alarak en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için programlarımıza alıyoruz. Bizlerin tek amacı daha yaşanabilir bir Orhangazi için çalışmaktır.

Randevusuz, Cuma Buluşmalarına öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama olduğunda Orhangazi Belediyesinin sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Yaşlı ve Engelli Orhangazililer Evlerinden alınıyor yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelememe durumu olan Orhangazililer Belediyeye önbilgi verme koşuluyla, Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınıyor. Cuma Buluşmalarında görüşmeler 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara öncelik verilerek, geliş sırasına göre yapılıyor. Gerçekleştirilen Cuma Buluşmalarına katılan vatandaşlar Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın bu uygulamasından çok memnun olduklarını belirtti. Vatandaşlar Aydın’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerini sundu.

Editör: Erdal ŞAHAN