Uzman konukların katıldığı programın bu haftaki konuğu Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Ferhat Yıldız oldu. Programda tütün ve tütün ürünlerinin sağlığa zararları konuşuldu.

Orhangazi Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Farklı konu ve konuklarla yayınlarına devam eden Orhangazi Belediyesi Web TV ilgi çeken alanlardaki konu ve konukları ekranlarına taşıyor. Orhangazi Belediyesi Web TV’nin sevilen programlarından birisi de, Aslıhan Köse’yle önce sağlık programı. Orhangazi Belediyesi Sağlık İşleri Koordinatörü Aslıhan Köse’nin hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konuğu Orhangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi sorumlu hekimi, Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Ferhat Yıldız oldu. Programda 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü Dolayısıyla tütün bağımlılığı zararları nelerdir, nasıl mücadele edilebilir ve sigara bırakma yöntemleri ele alındı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, her kanaldan hizmete devam ediyoruz, diyerek sözlerini “ göreve geldiğimiz günden itibaren tek hedefimiz hemşehrilerimizin en iyi hizmetleri sunabilmek oldu. Bu nedenle, halkımıza evlerinde, cep telefonlarında ulaşabilmek için belediyemizin Web TV kanalını hizmete aldık. Orhangazi Belediyesi Web TV’nin kapsamını genişleterek halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.” İfadeleriyle sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına“ birçok şey önemlidir ama bana göre en önemli şey sağlıktır. Programa emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, Zaman ayırıp konuğumuz olan bütün uzman misafirlerimize teşekkür ediyorum.” cümleleriyle son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN