Bu anlayışın bir yansıması olarak, Belediye Beyaz Masa ekipleri, Orhangazi Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek moral ve destek olma adına bir çalışma gerçekleştirdi. Ekiplere Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın eşi Kıymet Aydın da eşlik etti. Beyaz Masa ekipleri ve Kıymet Aydın tedavi gören vatandaşlara Başkan Bekir Aydın'ın geçmiş olsun dileklerini ileterek karanfil sundu. Bu küçük jest, hastalar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bir Güleryüz Bütün Yorgunluğumuzu Alıyor

Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin yüzlerindeki gülümseme bizim için her şeye bedeldir" diyerek, Belediye Beyaz Masa ekiplerinin Orhangazi'nin her köşesine hızla ulaşmaya çalıştığını ve hastanelerde tedavi gören vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdiğini vurguladı. Ayrıca, Türkiye'de sağlık alanında yapılan büyük yatırımlara dikkat çekerek, halkın bu hizmetlerden memnun olduğunu ifade etti.

BURKON, Ulusal Marka Olma Hedefi'nde Yoluna Devam  Ediyor BURKON, Ulusal Marka Olma Hedefi'nde Yoluna Devam Ediyor

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri, halka dokunan çalışmalarına devam ediyor. Genç Belediye çalışanlarından oluşan ekip, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla doğrudan iletişim kuruyor. İlerleyen günlerde de ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten Başkan Aydın, sözlerine, vatandaşlarla bir arada olmanın önemini vurgulayarak son verdi.

Orhangazi Belediyesi'nin vatandaşlara yönelik samimi ve duyarlı yaklaşımı, Belediyenin halka hizmet etme azmiyle örtüşüyor. Beyaz masa ekipleri halkın beklentilerini anlamak, onları mutlu etmek, hassasiyetlerine duyarlılık göstermek ve sorunlarını çözmek için çalışmalarına devam edecek.

Editör: Erdal ŞAHAN