Başkan Aydın Kültür ve Gençlik Merkezinde bulunan kütüphanede üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle Sınav tecrübelerini paylaşarak başarılar diledi.  Ekipler her akşam sınava hazırlanan öğrencilerle bir araya geliyor. Beyaz masa ekipleri ziyaretler sırasında öğrencilere sandviç ikram ediyor.

Siz Sınavda Biz Dışarıda Ter Dökeceğiz

Orhangazi Belediyesi, sınavlara saatler kala gençlerin yanında olmayı sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri son ziyaretlerini Belediye Başkanı Bekir Aydınla birlikte gerçekleştirdi. Aydın genç öğrencilere üniversite sınavlarına katıldığı yıllarda yaşadıklarını anlatarak tecrübelerini aktardı. Sıcak sohbetlerin yapıldığı buluşmada Başkan Aydın gençlere güvendiğini belirterek sınavlarda başarılar diledi. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın gençlere, siz sınavda biz dışarıda ter dökeceğiz, dedi.

 Belediye Ekipleri Sınava Hazırlık Sürecinde Sürekli Öğrencilerin Yanında Oldu

Belediye ekipleri Kültür ve Gençlik Merkezinde bulunan kütüphanede üniversite sınavlarına hazırlanan gençleri hazırlık süresi boyunca düzenli olarak ziyaret etti. Ziyaretler üniversite sınavlarının yaklaştığı son günlerde daha etkin hale getirildi. Genç Belediye çalışanlarından oluşan ekipler öğrencilerle sohbet ederek Belediye Başkanı Aydın’ın onlar için hazırlattığı İkramları iletti. Ekipler çalışmalarını sınav öncesindeki son akşama kadar devam ettirecek.

Editör: Erdal ŞAHAN