Orhangazi Belediyesi Ekipleri Büyük Aile çerçevesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Beyaz Masa Ekipleri bu kapsamda Kültür ve Gençlik Merkezinde bulunan kütüphanede üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle her akşam bir araya geliyor. Ekipler ziyaretler sırasında öğrencilere Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam, sevgi ve başarı dileklerini İletiyor. Öğrencilere ziyaret sırasında sandviç ve meyve suyu ikram ediliyor.

Orhangazi Belediyesi, sınavlara günler kala gençlerin yanında olmayı sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri bu çerçevede, Büyük Aile düşüncesi bağlamıyla Kültür ve Gençlik Merkezinde bulunan kütüphanede üniversite sınavlarına hazırlanan gençleri düzenli olarak ziyaret ediyor. Ziyaretler üniversite sınavlarının yaklaştığı son günlerde daha etkin hale getirildi. Ekipler öğrencilere, bu akşam yemekler kahveler ve çaylar bizden, diyerek Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam, sevgi ve başarı dileklerini iletip ikramda bulunuyor. Beyaz Masa ekiplerinin çalışması üniversite sınavları öncesine kadar devam ettirilecek.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, başarının en büyük anahtarı azim ve çalışmaktır, diyerek sözlerine “ gençlerimiz maşallah çok çalışkan ve çok azimli. Genç kardeşlerimiz Kültür ve Gençlik Merkezinde bulunan kütüphanemizde üniversiteye hazırlık için mücadelelerini sürdürmeye devam ediyorlar. Beyaz Masa ekiplerimiz de her akşam aksatmadan öğrenci kardeşlerimizle bir araya geliyorlar. Gençlerimizle bir arada olmayı sınav öncesinde son akşama kadar devam ettireceğiz. Cümleleriyle devam etti. Belediye Başkanı Aydın açıklamasına “ geçtiğimiz günlerde ben de genç öğrencilerimize ziyaret gerçekleştirdim. Onlara başarılar dileyerek sohbet ettik. Değerli kardeşlerime sınavlar için başarılar dileklerimi tekrarlıyor sağlık mutluluk ve huzur diliyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN