Buluşmada vatandaşların sorun ve önerileri dinlenerek çözüm üretiliyor. Cuma buluşmaları önümüzdeki haftalarda da sürdürülecek.

Her Yaştan Hemşehrimizle Bir Araya Geliyoruz

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla İlgili yaptığı açıklamada, bizler her zaman halkımızla bir aradayız ama Cuma Buluşmaları, başlığı altında yaptığımız görüşmelerde vatandaşlarımıza ağırlamaktan ayrı bir mutluluk duyuyoruz, diyerek sözlerine “ Cuma günleri, saat 10.00, 12.00 arasında gerçekleştirdiğimiz randevusuz Cuma buluşmalarında hemşerilerimiz için daha rahat bir ortamda onların sorunlarını dinleme, fikir alışverişinde bulunma imkânına sahip oluyoruz. Bu Cuma yine vatandaşlarımıza bir araya geldik. Konuştuk, dertleştik, önerilerini dinledik ve sorunlarına çözüm bulmaya gayret ettik. İlerleyen haftalarda bütün vatandaşlarımı belediyemizde ağırlamaktan mutlu olacağımı belirtmek isterim.” dedi.

Cuma buluşmalarından halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve kent hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Randevusuz, Cuma Buluşmalarına öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama olduğunda Orhangazi Belediyesinin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Cuma Buluşmalarına Yoğun İlgi

Yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelememe durumu olan vatandaşlar belediyeye önbilgi verme koşuluyla, Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınıp Cuma Buluşmasına erişimleri sağlanıyor. Cuma Buluşmalarında görüşmeler 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara öncelik verilerek, geliş sırasına göre yapılıyor. Gerçekleştirilen Cuma Buluşmalarına katılan vatandaşlar Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın bu uygulamasından çok memnun olduklarını belirtti. Buluşmaya gelen vatandaşlar Aydın’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerini sundu.

Editör: Erdal ŞAHAN