TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nden Maden Suyu Açıklaması TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nden Maden Suyu Açıklaması

Her Cuma günü 10.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılan randevusuz buluşmalar, Orhangazi halkının sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerini değerlendirmek ve fikir alışverişinde bulunmak için önemli bir platform sunuyor.

Çayımız da Sıcak Sohbetimiz de

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cuma Buluşmalarının önemini vurgulayarak, "Değerli hemşerilerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler, en iyi akıl ortak akıldır anlayışıyla hareket ediyoruz. Hemşerilerimizin önerilerini dinliyor, sorunlarına çözüm bulmak için gayret gösteriyoruz" dedi. Başkan Aydın, Cuma Buluşmalarına düzenli olarak devam etmeyi planladığını belirterek, "Ön göremediğimiz bir sebep olmadıkça her Cuma, Cuma Buluşmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bütün hemşerilerimi sıcak çay eşliğinde sıcak sohbet için bekliyorum" şeklinde konuştu.

Öncelik Engelli ve Büyük Vatandaşların

Cuma buluşmaları etkinliğine, yaşça büyük veya engelli vatandaşların da katılımını sağlamak için özel önlemler alınıyor. Bu kapsamdaki vatandaşlar, Orhangazi Belediyesi'ne önceden haber verdikleri takdirde evlerinden alınıp buluşma yerine ulaştırılıyor. Ayrıca, 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlar, buluşma sırasında öncelikli olarak görüşme imkânına sahip oluyor. Normal şartlarda her hafta düzenlenen Cuma Buluşmalarında herhangi bir aksama yaşandığında, bu durum Orhangazi Belediyesi'nin sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurulacak. Bu sayede vatandaşlar herhangi bir değişiklik veya iptal durumunda bilgi sahibi olacak. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, bu etkinlik sayesinde halkla daha yakın bir ilişki kurarak sorunlarına çözüm bulmayı hedefliyor. Cuma Buluşmaları, Orhangazi halkının belediye yönetimiyle daha etkili bir iletişim kurmasına olanak sağlıyor.

Editör: Erdal ŞAHAN