BEKSİADın hayırsever üyelerinin katılımıyla bugüne kadar pek çok kez yardım kampanyaları düzenlediğini ifade eden Başkan Servet Yılmaz, “Bu kez çok farklı bir durum ile karşı karşıyayız. 7 Ekim tarihinden bu yana Gazze’de insanlık dramı yaşanıyor. Gazze’deki kardeşlerimiz bütün dünyanın gözü önünde acımasızca katlediliyorlar” dedi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş:  “Yeni Vergi Paketi İşletmelerimizin Yükünü Ağırlaştırmamalı” BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş: “Yeni Vergi Paketi İşletmelerimizin Yükünü Ağırlaştırmamalı”

Gazze’ye ikinci yardım TIR’ını da İHH Bursa Şubesi ile birlikte organize ettiklerini ifade eden BEKSİAD Başkanı Servet Yılmaz, “Gazze’ye gönderdiğimiz ikinci TIR’da da temel ihtiyaç malzemelerinden giysiye kadar yardım malzemeleri bulunuyor. Üyelerimizin duyarlılığı ve katkılarıyla yardımlarımız önümüzdeki dönemde de devam edecek” şeklinde konuştu.

Başkan Servet Yılmaz, “Kampanyamız kapsamında yine BEKSİAD üyelerinin katkılarıyla Gazze’deki kardeşlerimize nakdi yardımda da bulunduk ve bu yardımlar da ilgili hesaba yatırıldı” dedi.

Editör: Erdal ŞAHAN