Katılımcılar arasında Bursa Anadolu lisesi Müdürü İsmet Aksu, TEB Fomara şubesi Müdürü Hilmi Bayrak, 11 şaibeli icra Müdürü Behzat Kabadayı, Fora gruptan Deniz Güllü, Nilüfer Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Latif Demirkol, Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç, Dr. Murat Keskin,
Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük katılım sağladı.

WhatsApp Image 2023-04-01 at 12.19.05

Büyük, programda kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Büyük, Bursa'da Konyalıları bir arada birlik beraberlik içinde görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
Dernek Başkanı Musa Bozkurt birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında, “Değerli Üyelerimiz kıymetli hemşerilerim saygı değer misafirlerimiz.

Derneğimizin organize ettiği iftar yemeği programına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına davetimize icabet ettiğinizden dolayı hepinize hoş geldiniz diyor, hepinizi saygı sevgi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.

Öncelikle Yönetim Kurulu arkadaşlarıma başta yönetimi kurulunda yer alan Recep Terzioğlu'na bugüne kadar derneğimize yapmış oldukları hizmetlerinden maddi ve manevi katkılarından dolayı şahsım ve Yönetim kurulu arkadaşlarım adına ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyor saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Derneğimiz için elini taşın altına koyan maddi manevi yardımlarda ve katkılarda bulunan tüm üyelerimize ve tüm Konyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

 Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı sevgi ve hoşgörü göstermemiz gerekir.

Değerli Konyalılar kıymetli misafirlerimiz yönetim kurulu görevine geldiğimizden bugüne kadar kısıtlı imkânlarla gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetleri etkinlikleri hemen hemen hepiniz biliyorsunuz. Sosyal medyadan da takip ediyorsunuzdur.

Kıymetli dostlar biz faaliyetlerimizi ve etkinlilerimizi yönetim kurulu bağışlarıyla ve hayır seven abilerimizin hemşerilerimizin yardımlarıyla kısıtlı imkânlarla yapmaya çalışıyoruz.
Biz istiyoruz ki daha çok üyemiz olsun büyük ve geniş ailemize gurbette yaşayan Konyalılar derneğimize gelsin üye olsun. Ekonomik olarak güçlü olalım daha çok hizmetlere imza atalım çocuklarımıza daha çok burs yardımlarında bulunalım ekonomik olarak durumu iyi olmayan hemşerilerimize yardımlar yapalım istiyoruz. 

Unutmayalım ki, bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha çok güçlenebiliriz. Daha çok büyüyebiliriz kaliteli bir dernekçilik yapabiliriz.
Bu duygularla sözlerime son verirken, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu güzel akşamda, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Tekrar hoş geldiniz diyor, sizlere en derin saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.

Editör: Erdal ŞAHAN