Sergi Yeniköy Mahallesinde açıldı. Belediye Başkanı Aydın açılışa eşi Kıymet Aydın ve Belediye Meclis Üyesi Filiz Filiz ile birlikte katıldı. Sergi açılışına ayrıca Halk Eğitim Müdürü Bilal Kuzu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İçal, Mahalle Muhtarı Hasan Akoğlu ve vatandaşlar iştirak etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposuna ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın bu kapsamda Yeniköylü kadınların halk eğitim merkezi işbirliğiyle ürettiği el emeği göz nuru ürünlerin sergisine katıldı. Sergi Yeniköy Mahallesi Köy yaşam merkezinde açıldı. Sergide birbirinden güzel eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. El emeği göz nuru sergi vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, gerçekten mükemmel el emeği göz nuru eserleri görme şansımız oldu, diyerek sözlerine “ çok değerli Yeniköylü hanımefendiler Orhangazi halk eğitim merkezimiz bünyesinde mükemmel bir çalışma gerçekleştirdi. Bizlerde her biri sanat eseri olan bu yapıtları görme şansına eriştik.“ Şeklinde devam etti. Belediye Başkanı Aydın açıklamasına “ harcadıkları emeklerinden, döktükleri göz nurlarından ötürü kadın hemşerilerimizi tebrik ediyor, organizasyona katkı veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.“ İfadeleriyle son verdi

Editör: Erdal ŞAHAN