Buluşma Orhangazi Küçük Sanayi Sitesinde gerçekleştirildi. Buluşmada esnafların sorunları ele alınarak yapılması planlanan yeni Küçük Sanayi Sitesi konuşuldu. Toplantıya Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Başkan Yardımcıları ve Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif Başkanı Mehmet Güler, Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Başkanı Odası Turgay Durmuş, Belediye teknik müdürleri ve esnaflar katıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede kahvaltı toplantısında esnaf ve esnaf temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda esnafların sorunları dinlenerek yapılması planlanan yeni Sanayi Sitesi de ele alındı.

Teknik Müdürler Bilgi Verdi

Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi’nde yapılan kahvaltılı toplantı sonrasında yapılması planlanan yeni küçük Sanayi Sitesi hakkında teknik Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik müdürler bilgi verdi. Toplantıda katılımcı sanayi esnafının dilek ve önerileri dinlendi.

Aydın Konuyla İlgili Ankara’ya Gidecek

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yapılması planlanan yeni Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili görüşmeler yapmak için Ankara’ya gidecek. Başkan Aydın konuyla ilgili Ankara çalışmalarını önümüzdeki hafta Çarşamba günü gerçekleştirecek. Yeni Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili çalışmalar hızla tamamlanıp yapımına başlanacak. Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi’nin değerleriyle buluşmalarına önümüzdeki zamanlarda da devam edecek.

Editör: Erdal ŞAHAN