Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı  Kamil Önal'dan Açıklama! Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Kamil Önal'dan Açıklama!

Sağlık Bakanlığı Kalite Sistemi Heyeti, Bakanlık tarafından 2007 yılında başlatılan ve sağlık hizmeti sunumunun belirlenen ilke ve standartlar esas alınarak ölçülmesi, değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi amacı ile hazırlanan kalite değerlendirme çalışmaları kapsamında Eyrice ADSM’de temaslarda bulundu.

Heyeti ağırlayan Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice, Bursa’da özel ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan ve kalite değerlendirme süreci kapsamında yer alan tek sağlık kuruluş olduklarını söyledi.

Heyetin ziyaretinden çok memnun olduklarını belirten Türkay Eyrice, “Kurumumuzu ziyaret eden Sağlık Bakanlığı Heyeti tarafından kurumuzun kalite standartlarına uyumu kapsamında değerlendirme çalışmaları yapılmıştır. Eyrice ADSM olarak, hastalarımızın en yüksek standartlarda tedaviye ulaşması, nitelikli ve etkili sağlık hizmetlerimizden faydalanabilmeleri için kalite ve akreditasyon sürecimizi aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Sağlık Bakanlığı’nın Kalite Sistemi Heyeti görüşmelerin ardından Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini de gezdiler.

Editör: Erdal ŞAHAN