Dünyanın her noktasına lezzetlerini ulaştırmayı hedefleyen Keskinoğlu, 66 ülkeye 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile ihracat yapıyor ve her geçen gün global bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. Gulfood Fuarı ise Keskinoğlu için Dubai’nin hedef pazarları arasında yer alması sebebiyle ayrı bir önem taşıyor.

Keskinoğlu’nun ürünlerini potansiyel müşterilere tanıtarak, yeni iş bağlantıları kurmak üzere yoğun görüşmeler gerçekleştirdiği Gulfood Fuarı, Keskinoğlu markasının Dubai’de daha da büyümesi için önemli kapılar açan verimli bir fuar oldu.

Keskinoğlu, tavukçuluk sektörünün tüm ürün grubunu entegre tesislerinde üretme kabiliyeti ve lezzette önemli bir unsur olan bitkisel yem üretimini bağlı olduğu Matlı grubuyla bünyesinde barındırması sebebiyle fuara damga vurdu.

MATLI

Matlı Şirketler Grubu; 9 sektörde 27 şirketi, 11 markası, 10 binden fazla tedarikçisi, 5 bini aşkın çalışanı ve 81 ilde 1000’e yakın bayisiyle ülkemizin 7 bölgesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Perakende sektöründe Keskinoğlu, Yörsan ve Burdan gibi markaları bünyesinde barındıran Matlı; besi ve süt çiftlikleriyle de Türkiye’nin protein ihtiyacının karşılanması yönünde gıda sektöründe büyüyor.

Matlı; başta Proyem, Burdan, Keskinoğlu ve Yörsan markalarıyla yem ve gıda perakendeciliği sektöründe büyümesini sürdürüyor. Türkiye’nin lider yem üreticisi, en büyük yumurta üreticisi, beş büyük süt üreticisinden biri ve en büyük tam entegre tavukçuluk tesislerinin sahibi olan Matlı; topraktan sofralara uzanan tüm süreci titizlikle yönetiyor.

Bursa'da Startup Yatırımcı Ekosistemi Bir Ayara Geldi Bursa'da Startup Yatırımcı Ekosistemi Bir Ayara Geldi

Üretilen yemlerin bitkisel olması, ham madde tedarikinden başlayarak bilinçli hayvancılık uygulamalarıyla tüm tedarik zincirinin Matlı tarafından yönetiliyor olması, ürünlerin kalite ve lezzet farkını kaynağında oluşturuyor. Aynı zamanda 50.000 büyükbaş kapasiteli Bandırma Besi Çiftliği ve 1.800 büyükbaş kapasiteli Ömer Matlı Süt Çiftliği’nde sürdürülen araştırma çalışmaları sayesinde %20 verimlilik artışı sağlayacak yeni besleme modelleri keşfediliyor.

Matlı, bu faaliyetlerine ek olarak zeytinyağı, Ar-Ge, hayvancılık, lojistik, depolama, meyvecilik, sanayi yatırımları ve akaryakıt gibi çok çeşitli alanlarda da faaliyet gösteriyor.dedi.

Editör: Erdal ŞAHAN