MARSİFED Yönetim Kurulu’nun Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakmasının ardından Başkan Osman Akın, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Akın, deftere şunları yazdı:

3 Haziran Sabahı Gerçekleşen “Gezegen Geçit Töreni” Hakkında Açıklama 3 Haziran Sabahı Gerçekleşen “Gezegen Geçit Töreni” Hakkında Açıklama

“Aziz Atatürk,

Marmara ve İç Anadolu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (MARSİFED) 8. Dönem Yönetim Kurulu üyelerimizle, huzurunuzda olmaktan büyük onur ve heyecan duymaktayız.

MARSİFED olarak; bilim ve akla dayanan, laikliğin ve hukukun üstünlüğünün esas alındığı bir kalkınma anlayışını güçlendirerek, ülkemizi daima ileriye taşıma sorumluluğu ve gayreti içinde olmayı sürdüreceğiz. “Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma” hedefi doğrultusunda iş dünyası temsilcileri olarak üretmeye azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.

Ruhunuz şad olsun.

Ne mutlu Türk’üm diyene.”

Ziyarete MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Murat Kaya ve Gürsel Durmuş, Sayman Üye İdris Doğrul, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Papatya, Erdinç Acar, Şeyda Şençayır, İsmail Sülek, Abdurrahman Obut, Hüseyin Zümbülova, Fatih Aksoy, Zuhal Aslı Saka, Meral Altuntaş, Nesrin Erdem ve Mustafa Serkan Aksoy katıldı. MARSİFED Yönetim Kurulu’nun Anıtkabir ziyareti Anıtkabir müzesinin gezilmesiyle son buldu.

MARSİFED, Mayıs ayı olağan Yönetim Kurulu toplantısını da Ankara’da gerçekleştirdi.

Editör: Erdal ŞAHAN