Ekipler ziyaret sırasında tedavi gören vatandaşlara Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve iyi niyet dileklerini sundu.

Orhangazi Belediyesi her an vatandaşların yanında. Orhangazi Belediyesi bu çerçevede devlet hastanesinde yatarak tedavi olan hastalara düzenli ziyaret gerçekleştiriyor.  Belediye ekipleri Büyük Aile düşüncesi kapsamında Orhangazi Devlet Hastanesinde yatarak tedavi olan hastaları ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Büyük Aile düşüncesiyle İlçe genelinde yoğunlaştırılan vatandaşlarla bir arada olma çalışmaları hız kesmeden devam ettirilecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ Büyük Aile düşüncemiz bağlamında ulaşamadığımız, halini hatırını, Talep ve önerilerini dinlemediğimiz tek hemşerimizi bırakmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Diyerek sözlerini “Belediye ekipleri olarak devam ettirdiğimiz hemşehri ziyaretlerimizi yatarak tedavi olan vatandaşlarımızla sürdürdük.  Bizim için hizmet çerçevesinde zaman yoktur, saat yoktur. Bizim için zor iş kolay iş yoktur.“ Cümleleriyle devam ettirdi.  Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına“  ekiplerimizle birlikte bütün Orhangazi‘yi kapsayan ziyaretlerinizle ilerleyen günlerde de vatandaşlarımızın yanında olacağız.“  İfadesi ile son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN