Gerçekleştirilen ziyarette konuşan TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, Şubat ayında yapılan genel kurul sonrası güven tazeleyerek 19. Dönemden sonra 20. Dönemde de görevlerinin başında olduklarını söyleyerek, “Komite ve komisyonlarımızla birlikte kentimiz, mesleğimiz ve meslektaşlarımız adına projeler üreterek faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Kamusal görevlerinin ve sorumluluklarının farkındalığıyla çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Şirin Rodoplu Şimşek, “Bursa’da kamuoyunun vicdanının sesi olmaya devam edeceğiz. Kamusal fayda ve doğru meslek politikasından taviz vermeyeceğiz. Sayın Valimiz başta olmak üzere mülki idare amirleri ve yerel yöneticilerle ortak akılda buluşarak şehrimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ise Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin dinamiklerinin sürekli istişare halinde olmasının önemli olduğunu kaydetti. Kaymakam Murat Süzen, 6 ay önce Bursa Nilüfer’de göreve başladığını hatırlatarak, şehrin tüm unsurlarıyla el ele hareket edip bulunduğu konumun üzerine çıkması gerektiğini ifade etti. Kaymakam Süzen, şehir yapılanmasında bulunduğu katkılardan dolayı oda yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

BTÜ Buluşu ile Arı Ekmeğinden Patentli Şifa Ürünleri BTÜ Buluşu ile Arı Ekmeğinden Patentli Şifa Ürünleri

--

Editör: Erdal ŞAHAN