Kutlama programının diğer katılımcıları, Orhangazi Futbol Kulübü Başkanı Şinasi Kaya, MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Yılmaz ve genç futbolcular oldu.

Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi’nin değerleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Bekir Aydın bu çerçevede kendi grubunda şampiyon olan Orhangazi Futbol Kulübü U-15 takımıyla akşam yemeğinde buluştu. Buluşmada pasta kesilerek şampiyonluk kutlandı. Orhangazi temsilcisi geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de oynanan maçlarda Sakarya Yeşilovaspor, Ankara Hüseyingazispor ve son maçta Barbarospor’u yenilgiye uğratarak şampiyon oldu. Takım elde ettiği şampiyonluğun ardından yoluna Türkiye Şampiyonası elemelerinde devam edecek.

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, şampiyonluğu gençlerimizle pasta keserek kutladık, diyerek sözlerine“ geçtiğimiz pazar günü Orhangazi FK U- 15 takımımızı izlemek, yanlarında olduğumuzu belirtmek için Eskişehir’e gitmiştim. Gençlerimiz orada Orhangazi’mizi çok güzel temsil ederek şampiyon oldu. İlerleyen maçlarda da büyük başarı göstererek Orhangazi’mizin ismini bütün Türkiye’ye duyuracaklarından eminim. Cümleleriyle devam etti. Başkan Bekir Aydın açıklamasına “ gençlerimizle akşam yemeğinde bir araya geldik. Şampiyonluğu pasta keserek kutladık. Sevgili gençlerimizi, Kulüp Başkanımız Sayın Şinasi Kaya’yı, değerli hocalarımızı ve yöneticilerimizi kutluyor önümüzdeki maçlarda tekrardan başarılar diliyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN