Lipobeauty ürünleri, sunduğu hizmetler ve 2023 yılında elde ettiği başarılar üzerine konuştuğumuz Pınar Binbay başarı öyküsünü haberimiz için paylaştı. İşte o keyifli sohbetimiz.

Öncelikle sizi tanımak isteriz. Pınar Binbay kimdir?

Merhaba, ben Pınar Binbay. Yedi sene önce zayıflama merkezimi kurdum. Belçika, Hollanda ve Lüksemburg’da en iyi olduğumu biliyorum. Çünkü elde ettiğim sonuçlar harika. Müşterilerim çok uzaktan geliyor. Google incelemeleri bunu gösteriyor. Eksiksiz. Herkes için garanti. Birkaç görüntüyü burada paylaşabilirim. İki yıl önce kendi zayıflama çayımı ( lipobeautytea)  piyasaya sürdüm. Müşterilerimin % 80’i çok mutlu. E-ticaret yapıyorum. Bu nedenle seçenekler sunuyorum. Ürün yelpazemiz şu anda daha geniş. Zayıflama çayı var, yeşil cay var, selülit kremi ve bitkisel elma sirkesi var. Tek amacım insanları mutlu etmek. Onlara istedikleri kiloya ulaştırma yolunda biraz olsun iyi geliyorsam ne mutlu bana. Biraz olsun dedim ama bayağı iyi geldiğimde ortada diyebilirim. 

Alanınızda elde ettiğiniz başarının sırrı nedir?

İki çocuğum var ve tek başıma yaşıyorum. Bunu tamamen kendi başıma başardım. Hiç kimsenin desteği olmadan. Hiçbir erkek, anne ya da baba yardımı olmadan bu konuma geldim ve ilerlemeye devam ediyorum tamamen kendi çabamla. Başarının sırrı tek başıma emin adımlarla yoluma devam etmek.

Alanınızda ödüle layık görüldünüz. Biraz ödülünüzden konuşalım mı?

Tek başına emin adımlarla çabalayan biri için ödül çok güzel bir motive kaynağı. İşimi severek yapıyorum, insanlara iyi geliyor ve onları mutlu ediyorum. Bunun karşılığında iki ödül aldığım için çok mutluyum.

https:/ /www.lipobeautytea.com/

https://www.lipobeauty.be/

Editör: Erdal ŞAHAN