Son dönemde yayımladığı şarkıların dijitaldeki başarısı ile adından sıkça söz ettiren ve Spotify'ın Türkiye'de ilk defa gerçekleştirdiği Radar programının temsilcilerinden biri olarak dikkatleri üzerine çeken Paptircem, söz, beste ve düzenlemesine kendi imzasını attığı Öl İçimde şarkısında, 3 yıllık bir ilişkinin bitişinin ardından yaşadıklarını vurucu sözler ve eşsiz piyano aranjmanı ile dinleyicilerle buluşturdu.



Piyano aranjmanını aynı zamanda şarkının prodüktörlüğünü de üstlenen Şener Ergin yaparken, şarkının vokal prodüksiyonu Kaan Arslan ve mastering çalışmasını Adham Farid imzası taşıyor.



Paptircem yeni şarkısı Öl İçimde ile ilgili duygularını şu sözlerle ifade ediyor: ''Ayrılığın acısını kendi içinde gömüp, tüm çığlıklarını yastığına bağıran insanların marşıdır 'Öl İçimde'. Şarkı, 3 yıllık ilişkinin bir anda bitişiyle birlikte acısını hala belli etmeyip dik durmaya çalışan, tüm kederini kendi yalnız dünyasında yok etmeye çalışan bir kadının hikayesini anlatıyor. Yardım istemeyen, kederini saklayan ve içine gömen herkesin hikayesi.''

Elektronik öğelerle birleştirilen klasik piyano aranjmanının öne çıktığı şarkıda aynı zamanda Paptircem'in Boğaziçi Caz Korosu geçmişinin esintileri olarak sanatçının sesinden oluşturulmuş korolar da dinleyiciye sunuluyor.

Şarkının ruhunu yansıtan sakin bir aranjman ile yola çıkılan şarkının nakarat kısmında, sözlerin isyanını ve gücünü yansıtması için enstrümanların ve düzenlemenin gücü bir hayli arttırılarak şarkı dinleyiciyi adeta etkisi altına alıyor.

Tüm çalışmalarını bağımsız bir şekilde yürütmeye devam eden Paptircem'in yeni şarkısı ''Öl İçimde'' 17 Kasım itibarıyla tüm platformlarda yerini aldı. 

Parmaklarınızın ucuna geldi Parmaklarınızın ucuna geldi

Editör: Erdal ŞAHAN