Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen lansman programına, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emel Gözükara Durmaz, Osman Mesten, Ayhan Salman, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Altepe, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk olarak sahnede konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Oktay Yılmaz kardeşimizin lansman toplantısı için bir araya geldik. İnşallah 31 Mart günü Yıldırımlı hemşerilerimizin onayıyla hepsi birbirinden kıymetli bu meclis üyesi arkadaşlarımız ve beraberinde belediye başkanımız olmak üzere inşallah sizlere 1 Nisan'dan itibaren tekrar hizmet etmek için yetki istiyoruz, güçlü destek istiyoruz. Durmak yok, yola devam inşallah. Bu akşam burada bize yardımcı olacaksınız” dedi.

“ÇOK FARKLI YILDIRIM GÖRECEKSİNİZ”

Seçim gününü işaret eden Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise “Birazdan başkanımız neleri hayata geçireceğini anlatacak,her zaman daha fazlasını yapabiliriz gücümüz var. Enerjimiz de var ancak bu gayreti göstermek için sizlere de ihtiyacımız var. Oktay başkanımızı yalnız bırakmazsanız çok daha farklı Yıldırım göreceksiniz. Yıldırım’da hiç görmediğimiz seçim sonucunu çıkartmaya var mısınız, sandıkları patlatmaya var mıyız “ diye konuştu.

Tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıkan Başkan Yılmaz, görevde olduğu süre boyunca birçok projeyi hayata geçirdiklerini aktararak, “Göreve geldiğimizden beri canla başla çalıştık ve projeler yaptık. Yeşil alanlardan kentsel dönüşüme, eğitimden sağlığa kadar pek çok projeyi hayata geçirdik. Pandemi ve deprem felaketine rağmen gelişmeye devam ettik” ifadelerini kullandı.

‘YILDIRIM'I BURSA’NIN PARLAYAN YILDIZI YAPACAĞIZ’

İnsan odaklı yönetim anlayışını sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Bi̇r şehir tasavvurumuz var. Bi̇r şehri inşa  etmek için öncelikle o şehre dair bi̇r tasavvurunuz olmalı. Bizim bir Yıldırım tasavvurumuz var. Ne varsa Yıldırım’da var dedik. Yıldırım Bursa’nın parlayan yıldızı yapacak projeleri hayata geçiceğiz. İnsan odaklı anlayışımızı yönetimde de sürdüreceğiz. Bu şehir geliştirmek sadece kentsel dönüşüm yapmak değildir” açıklamasında bulundu. 

Ulus Esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi Ulus Esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi

BAŞKAN YILMAZ KONUT MÜJDESİ VERDİ!

Yavuzselim, Mevlana, Ulus, Arabayatağı, Çınarönü mahallelerinde i̇mar uygulamaları kapsamında riskli binaların dönüşümünü gerçekleştireceklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, 30 bin konutu inşa etme müjdesini de verdi. 

“TEKNOLOJİ İLE PARLAYAN YILDIRIM”

Teknoloji̇ alanında da önemli projelere imza atacaklarını söyleyen Oktay Yılmaz konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Yıldırım Teknopark ve Şehir Kuluçka Merkezi’ni gençler için inşa edeceğiz. Bursa Teknik Üniversitesi ile birlikte hayata geçireceğimiz bu projeyle birlikte ortak çalışmalar yürütülecek.”

Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm ve ulaşım projelerinin yanı sıra sağlık alanında da aile merkezlerinin sayısını arttıracaklarını belirtti.

“BİR MARKA ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ”

Konuşması sık sık tezahüratlar ile bölünen Yılmaz spora destek olmaya devam edeceklerini de aktararak, “Şehrimiz kupa ve madalyalar ile parlasın diye spora gönül vermiş her bir hemşehrimizin gelişimine destek olmaya devam edeceğiz. Gençlerde azimle ve kararlılıkla antrenmanlara katılıp bu şehre yeni başarılar kazandırmak için alın teri dökecekler. Kadınlarımıza da çok görev düşüyor. Biz bu şehri marka bir değer yapmak için yeni kooperatifler açmaya devam edeceğiz. Kadınlarımızda burada üretime destek olacak ve marka değeri kazandıracak coğrafi işaretli ürünlere imza atacak. Hep birlikte parlayan bir marka şehir inşa edeceğiz” dedi.

Duaçınarı Kültür ve Kongre Merkezi'nin Yıldırım'a yeni bir soluk getireceğini vurgulayan Yılmaz, gençlere yönelik Hacivat Kütüphane ve Gençlik Merkezi ile Aşık Sümmani Kültür Merkezi projelerini hayata geçireceklerini söyledi.

“YILDIRIM’A YENİ YATIRIMLAR VE YENİ UFUKLAR KAZANDIRACAĞIZ”

Yıldırım için projeler üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Yılmaz 
“Gece gündüz demeden tüm imkanlarımızla Yıldırım’a yeni yatırımlar ve yeni ufuklar kazandıracağız. Köklü tarihi ve muhteşem insanları ile parlayacak. Yıldırımlılar mutlu olacak” diyerek konuşmasını noktaladı.

Editör: Erdal ŞAHAN