Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş Mahalle ziyaretlerinde de bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Orhangazi programına Ak Parti Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Müdürleri, Meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Orhangazi’ye Büyükşehirden Dev Yatırım

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Orhangazi temasları sırasında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Arapzade Mahallesi Şehit Erhan Öztürk Parkını İnceledi. Ardından Çeltikçi mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Tarım A.Ş fidanı destekleri ile kurulan yaban mersini bahçesini ziyaret ederek üreticilerden bilgi alan başkan Aktaş sonrasında Örnekköy mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Tarım A.Ş Fidan desteğini kullanan ahududu ve çilek bahçelerinde ahududu hasadına katıldı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş Büyükşehir Belediyesi BUSKİ marifetiyle yapımına devam eden Orhangazi Atık su ve arıtma tesisi kapasite artışı temel atma törenine katılarak tesislerin bulunduğu Örnekköy mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Aktaş geç saatlerde Orhangazi‘den ayrıldı.

Alinur Başkanımıza şahsım ve Orhangazimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum

Belediye Başkanı Bekir Aydın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Orhangazi programı ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Aydın açıklamasında, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a Orhangazi’mize çok değerli yatırımları, çok değerli katkıları için teşekkürlerimi sunuyorum, diyerek sözlerine “ Ülkemizde eski yeni tüm siyasi liderler göz önüne alındığında belediyecilikten gelme tek genel başkan, lider Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘dır. Bizlerde Ak Partili belediye başkanları olarak onun izinden giderek görevimizi yapıyoruz. Bu nedenledir ki partimizden birçok başarılı belediye başkanları çıkmıştır. Büyükşehir belediye başkanımız Alinur Aktaş başkanımız da bunlardan birisidir. Bursamıza gerçekten merkez ilçeler çevre ilçeler demeden Çok değerli yatırımlar yapmışlardır. Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ yine aynı şekilde Orhangazi’mizde de birçok Büyükşehir yatırımı yapılmıştır. Allah’ın izniyle de bu yatırımlar devam edecektir. Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a şahsım ve Orhangazimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Editör: Erdal ŞAHAN