17 ve 18 Haziran tarihlerinde Üniversite sınavlarına giren öğrenciler için Orhangazi Belediyesi hem ücretsiz ulaşım sağladı hem de öğrenciler için su, kek, simit gibi ikramlarda bulunarak başarılar diledi.

Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, Orhangazi Terminalinde Stantlar kurarak öğrenci ve velilerine saat 06:30’dan itibaren Bursa, Yalova ve Gemlik sınav merkezlerine ücretsiz olarak tahsis ettiği minibüslere giden Öğrencilere ikramlarda bulunarak başarı temennilerinde bulundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Eğitim konusunda her geçen gün daha da fazla önem veriyor ve gençlerimiz için tüm imkânları seferber ediyoruz. Orhangazi Belediyemizin Gençlik ve Kültür merkezinde gençlerimiz Üniversite sınavına çok güzel bir şekilde hazırlandılar. Bizlerde her zaman onların yanlarında yer aldık. Gençlik merkezimizde gençlerimizin ders çalışma için çok güzel bir ortam hazırladık ve ikramlarımızda da bulunduk. Şunu unutmayın ki gençler, sınavlar her zaman hayatımızda olacaktır. Sınavlarınıza kafanız rahat bir şekilde girip, elinizden geleni yapın. Ardından tatilin keyfini çıkartın.

Bizim için önemli olan siz gençlerimizin, kendiniz için, aileniz için, vatanımız, milletimiz ve

Devletimiz için hayırlı bir insan olmanızdır. Sizden tek istediğim şey ise sınavlarınızda ve hayatınızda başarılı birey olmanızdır. Ülkemizin gençlere çok ihtiyacı vardır. Bizler sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz. Sizler başarılı olursanız bizler mutlu oluruz. Şimdiden sınavlarınızda başarılar diliyorum. Yollarınız ve bahtlarınız açık olsun. İnşallah istedikleriniz bölümlerinizi kazanarak hayallerinizi bir bir gerçekleştirirsiniz” dedi.

Editör: Erdal ŞAHAN