Ölçümler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sağlık İşleri Koordinatörlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi. Şeker ve Tansiyon ölçümlerine birçok vatandaş katıldı.

Kontrollü Hayat Kontrol Edilen Sağlıkla Olur

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Belediye Başkanı Bekir Aydın, açıklamasında, şeker ve tansiyonun sadece hastalıkların belirtileri olmadığını, aynı zamanda önemli sağlık göstergeleri olduğunu vurgulayarak, bu değerlerin düzenli olarak ölçülmesinin vatandaşların sağlığı için büyük önem taşıdığını belirtti. Aydın sözlerini “ göreve geldiğimiz günden itibaren sağlık çalışmalarımızı sürdürdük. Amacımız vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir ortam sunabilmek. İnşallah çalışmalarımızı ilerleyen günlerde de devam ettireceğiz“ İfadeleriyle sonlandırdı.

Bursa Şoförler Odası Başkanı Ahmet Çakır, Taksicinin bıçaklanarak Gasp edilmesini Kınadı Bursa Şoförler Odası Başkanı Ahmet Çakır, Taksicinin bıçaklanarak Gasp edilmesini Kınadı

Orhangazi Belediyesi Sosyal Belediyecilik Çalışmalarını Sürdürüyor

Orhangazi Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini hedefliyor. Belediye bu çerçevede vatandaşların Şeker ve Tansiyon değerlerini ölçtü. Sağlık alanındaki bu dikkat çekici çalışmanın yanı sıra Orhangazi Belediyesi ilerleyen günlerde de sağlıkla ilgili çalışmalarına devam edecek. Vatandaşların sağlığına odaklanan bu çabalar, toplumun genel refahını artırmayı amaçlıyor.

Editör: Erdal ŞAHAN