Kuruluşundan bugüne aktif yaşam giyim trendlerini takip ederken; yenilikçi, etkileyici, özgür, farklı, enerjik, canlı ve her bedenden kadınlara hitap eden Comm-Ci, şıklığı sportiflik ile birleştirdiği aktif yaşam spor ve günlük giyim koleksiyonuyla tasarım ve modayı, uygun fiyatlarla erişilebilir kılmakta.

Everyday Hero sloganıyla ortaya çıkan Comm-Ci koleksiyonu; toparlayıcı, esnek, yumuşak, konforlu, nefes alan, organik kumaşlarla vücudu iyi kavrayan kalıp ve modellerde farklı renk seçenekleri ile Tayt’lar, Spor Sütyeni/Bra’lar, Crop Top’lar yanı sıra Sweatshirtler, Basic Elbise’ler, T-Shirt’ler, Şort’lar, Hoodie’ler, Eşofman Altı ve Pantolon’ların birleşiminden oluşuyor. 

Emine Erdoğan, 10. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi'ne katıldı Emine Erdoğan, 10. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Kongresi'ne katıldı

Comm-Ci’ nin tasarımlarında en çok dikkat ettiği konu kumaşları ve kumaşlarının özellikleri. Üretimini yaptığı ürünlerde sağlığınızı düşünürken aynı zamanda çevreye duyarlı ve dost bir marka olma sorumluluğunda. Bu sebeple kumaş çeşidi tercihlerinde hammaddesinden üretimine kadar tüm aşamaları gözden geçirip, çevreye en duyarlı seçimleri yapmakta.

Öz güveni yüksek kadın enerjisini sportif çizgilerle yorumlayan Comm-Ci ürünlerine Türkiye’de; Boyner-İstanbul Cevahir Avm, Boyner-İstanbul Metropol Avm, Boyner-İstanbul Emaar Square Avm, Boyner-Mersin YKM Forum, Boyner-İzmir Çiğli Kipa, Boyner-Ankara Panora Avm, Boyner-Antalya Agora Avm, Boyner- Alanya Sports, Boyner-Adana YKM, Boyner-İzmit 41 Burda mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, online olarak başta www.comm-ci.com.tr olmak üzere; Trendyol, Hepsiburada, Defactofit, Amazon, Bonaliva, N11, Çiçek Sepeti pazar yerlerinden ulaşmak da mümkün. Online siparişler için güvenli alışveriş ve hızlı teslimata önem veren marka, tüm siparişleri Türkiye’nin her yerine 1-3 iş gününde ulaştırmakta.

Editör: Erdal ŞAHAN