TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ DEVAM EDECEK

     Cumhuriyetin 100’üncü yılında, Ankara’yı kutlu güne hazırlamak için yoğun kullanılan Anıtkabir etrafı, Kızılay ve Ulus’ta cam bariyerlerden kaldırımlara, üst geçitlerden kent mobilyalarına kadar birçok alanda yıkama ve temizleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Törenler sırasında personeller tam kadro görevde hazır olacak ve çalışmalar 29 Ekim törenleri sonrasına kadar yoğun bir şekilde gece gündüz devam edecek.

“ANKARAMIZI BU GÜZEL GÜNE HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”

Bursa'dan Anayasa Çağrısı: ''Katılımcı Demokrasi İçin Yeni Anayasa şart'' Bursa'dan Anayasa Çağrısı: ''Katılımcı Demokrasi İçin Yeni Anayasa şart''

    Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kent genelinde temizlik çalışmalarını artırdı.

    ABB Kent Estetiği Dairesi Başkanı Yetiş Ali Aslan: “Kent Estetiği Dairesi Başkanlığımıza bağlı temizlik ekiplerimiz yılın 365 günü her koşulda 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde faaliyetlerini yürütmektedir. Cumhuriyetimizin 100. yılında farklı bir heyecan ve hassasiyetle Ankara’mızı bu güzel güne hazırlamak için 10 gün önceden çalışmalarımıza başladık. Özellikle ana arterlerde, vatandaşlarımızca yoğun kullanılan Anıtkabir etrafı, Kızılay, ulus gibi alanlarda araç yolları kaldırımlar üst geçitler ve diğer kent mobilyaları dâhil olmak üzere yıkama ve temizlik işleri gerçekleştiriyoruz. Tüm hafta boyunca törenler sırasında da personellerimiz tam kadro hazır olacaklar. Çalışmalarımız 29 Ekim törenleri sonrasına kadar yoğun bir şekilde devam edecektir.

Editör: Erdal ŞAHAN