Soğuk hava deposu yapma, yönetme, projelendirme gibi (!) konulara özel ilgili olan Sayın Hacıoğlu son genel seçimde sahada asla yoktu. İlçenin belediye başkanı ile omuz omuza çalışmak  şöyle dursun,  il başkanlığından da seçim çalışmaları performansı ile uyarılar aldığı iddia edilmişti.  İlişkilerin kopma noktasına geldiği ilçe başkanlığı döneminde bir vatandaş ile temas kurmak yerine, birdenbire de vekillik sevdasına düşüverdi.  Şimdi ise  temayül sürecinde ilçe yönetimini  öne sürerek,  algı yaratmaya çalışıyor.

 AK Parti siyasetini yakından takip eden biri olarak, hep beraber aynı dava uğruna  yol yürüyen aday adaylarına karşı, üstelik de resmi şekilde aday adaylığı açıklamadan siyasete yakışmayan etiklikte davranmak ne derece şık?

Yani Zekeriya Hacıoğlu, ortalarda görünmeden gizli kapılar ardında  yapılan kulisler yerine Gürsu halkını kazanmaya uğraşıp daha şeffaf bir süreç yürütülemez mi? Hacıoğlu'nun neden kaçak güreştiğini merak ettik.

İlçede yayın yapan bazı sosyal medya sitelerinde temayülde öne çıktığı söylenen Zekeriya Hacıoğlu’nun sessizliğini koruması da ayrıca düşündürücü tabi…

TDK, İş İnsanı Fuat Alpaslan'ı Konuk Etti TDK, İş İnsanı Fuat Alpaslan'ı Konuk Etti

Yine aynı haberlere göre temayülden Ali İhsan Yaylacı da ikinci çıkmış. Ben çok  merak ediyorum, bu verileri neye göre yazıyorsunuz? Ben kaynak göremedim, varsa açıklayın bilelim..

Editör: Erdal ŞAHAN