Büyükşehir Haberleri

Büyükşehir haberleri ve güncel Büyükşehir gelişmeleri, Büyükşehir ile ilgili tüm video, Büyükşehir fotoğrafları ve Büyükşehir haberleri Ayak Üstü Haber sitemizde


BURSA

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Yalın Belediyecilik’ uygulaması, Peryön tarafından düzenlenen ’15. İnsana Değer Ödülleri’ töreninde ödüle layık görüldü.

BURSA

Bursa’da kırsal kalkınma hedefiyle çiftçiye her alanda önemli destekler sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, HAGEL aracılığıyla Orhangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerine birer...

BURSA

Karadağ'da gerçekleştirilen U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü boksörü Sultan Osmanlı, ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

BURSA

Türkiye genelinde özellikle kamu kurumlarında başlatılan, işgalci İsrail'i destekleyen finansal sistemi boykot hareketine Bursa Büyükşehir Belediyesi de katıldı. Büyükşehir Belediyesi...

BURSA

Bursa Büyükşehir Başkanvekili Şaban Fethi Yıldız vatandaşların sorunlarını yerinde inceliyor çözüm noktasında Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin insiyatif almasını sağlıyor.

BURSA

Bolu'da gerçekleştirilen Para Yüzme Bölge Şampiyonası 1 ve 2. Vize Yarışları'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 37 madalya kazandı.

BURSA

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmangazi İlçesi'nin kırsal Güneybudaklar Mahallesi’ne kazandırılan hizmet binası törenle hizmete açıldı.

BURSA

Bursa’da bugüne kadar binlerce genci ücretsiz YKS kursları ile üniversiteye hazırlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeni dönem hazırlık kurslarına başladı.

BURSA

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle çocuklara hayvan sevgisi aşılandı.

BURSA

Bursa’da gençlik ve spor projeleriyle gençlerin aktivite alanlarını genişleten Büyükşehir Belediyesi’nin, Yenibağlar Mahallesi’ne kazandırdığı Gençlik ve Spor Merkezi törenle hizmete...