Yıldırım Haberleri

Yıldırım haberleri ve güncel Yıldırım gelişmeleri, Yıldırım ile ilgili tüm video, Yıldırım fotoğrafları ve Yıldırım haberleri Ayak Üstü Haber sitemizde


BURSA

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği imza programı ile dünyaca ünlü yazarlar ve şairler genç okurlarıyla bir araya geldi.

BURSA

Yıldırım Belediyesi, Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi, 8 bin 638 kişiyi meslek sahibi yaparken, 820 kişiyi de istihdama kazandırdı.

BURSA

Yıldırım Belediyesi’nin Karapınar Mahallesi’ne kazandırdığı Yıldırım Gençlik Merkezi Kütüphanesi gençlerin teveccühünü kazandı.

BURSA

Yıldırım Belediyesi’nin Çınarönü ve Sakarya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen iki spor salonu açılış için gün sayıyor.

BURSA

Yıldırım Belediyesi çocukların okul dışında kalan zamanlarını verimli değerlendirebilmeleri ve sportif becerilerini artırabilmeleri amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

BURSA

CHP Yıldırım İlçe Başkanlığı, 31 Mart seçimleriyle birlikte yol yürüyeceği Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarını, düzenlediği toplantı ile tanıttı.

BURSA

Yıldırım Belediyesi’nin davetlisi olarak Barış Manço Kültür Merkezi’nde Bursalılarla bir araya gelen Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan ailede mutluluğun sırlarını...

BURSA

Yıldırım Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için 26-28 Ocak tarihleri arasında karne şenliği düzenliyor.

EĞİTİM

Antalya Belek Üniversitesi’nin Senatosunun almış olduğu kararla 05.01.2024 tarihinde düzenlenen tören ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a “Sosyal...

BURSA

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği ‘Küçük Prens’ çocuk tiyatrosu, Yıldırımlı miniklerden tam not aldı.

BURSA

Yıldırım Belediyesi’nin Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi’ni modern, fonksiyonel bir yaşam merkezine dönüştürecek çalışmaları aralıksız devam ediyor.

BURSA

Yıldırım Belediyesi’nin Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi’ni modern, fonksiyonel bir yaşam merkezine dönüştürecek çalışmaları aralıksız devam ediyor.