Türkiye’nin ‘mutluluk denince akla’ gelen markası Eti, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümü için hazırladığı reklam filmini, ulusal televizyon kanallarında ve online platformlarda izleyicileriyle buluşturdu. 7’den 70’e herkesin yıllardır severek söylediği jingle’ını, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak düzenleyen Eti, “Mutluluk Denince Akla Hemen Onun Adı Gelir: Cumhuriyet” sözleriyle 100’üncü yıla ulaşmanın mutluluğunu reklam filmine yansıttı.

Prof. Dr. Tarhan: “Bizim aslında Allah ile dünyada online olmamız lazım.” Prof. Dr. Tarhan: “Bizim aslında Allah ile dünyada online olmamız lazım.”

Filmde toprağın bereketine sahip çıkanların, el ele verince tüm zorlukları aşanların ve milyonların kalbindeki mutluluğun cumhuriyeti vurgusu üstünde durulurken; ‘Mutluluğun Cumhuriyeti’ teması, ülkemizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in ışığında, birlik ve beraberlik temalarıyla perçinleniyor. Filmde ayrıca Eti’nin, Türkiye’ye mal olmuş uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerine de atıf yapılıyor.

Filmin yaratıcı sürecinde Güzel Sanatlar’ın imzası bulunurken, filmin yönetmen koltuğunda ise Umut Aral oturuyor.

Editör: Erdal ŞAHAN