Güçlü sesi ve üretkenliği ile medyada sıkça konuşulan Sedat Can Öztoprak Altın Orkide Müzik Medya Ödüllerinde de dikkatleri üzerine çekti. Alanında eğitimde veren başarılı Tenor Sedat Can Öztoprak bir ödül daha alarak meslekte imrenilen isim olarak kalmayı başardı.

Ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sedat Can Öztoprak, Opera sanatı adına yeni yıldızlar yetiştiriyor olmanın verdiği mutluluğu paylaşırken, basından da ülkemizi bu denli başarılı bir şekilde temsil ediyor olmasına karşılık tebrik ve teşekkürleri aldı.

Ödülü ile ilgili duygularını dile getiren Tenor Sedat Can Öztoprak duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Canım ülkem Türkiye’yi yine bir ödül ile temsil etmek ve opera sanatını tüm dünyaya fırtınayla duyurmak mutluluk verici. Sadece Türkiye’de değil yurtdışında da Opera sanatımız konuşuluyor. Yurtdışı konserleri hız kesmeden devam ediyor.

Türk medyasının her zaman yanımızda olduğunu bilmek çok güzel. TV programları, dergi röportajları yerel ve ulusal medyalarda yer almaya devam ediyor. Bu güzel gecenin parçası olmak ayrıca onur verici. Ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum.”

Editör: Erdal ŞAHAN