Orhangazi Belediyesi halka direk dokunan diğer hizmetlerinin yanı sıra, ücretsiz sağlık hizmetlerine de ara vermeden devam ediyor. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sağlık İşleri Koordinatörlüğüne bağlı 2 büro elemanı, 6 hemşire, 4 destek çalışanı toplam 12 kişilik ekiple, 2023 yılının ilk 9 ayında 6789 ücretsiz hizmet verildi. Ücretsiz Hizmetler son 4,5 yılda ise 33.312’ye ulaştı. Hizmetlere hasta vatandaşların talepleri doğrultusunda devam ediliyor.

Sağlık Bu Dünyadaki En Önemli Değerdir

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada“ Bizler, Halka Hizmet Hakka Hizmettir, düşüncesiyle hareket ederek, her konuda olduğu gibi sağlık işlerinde de vatandaşımızın yanındayız.

Cihan Padişahı ecdadımız Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi; olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi…” tarihe mal olan sözlerinde vurguladıkları şekilde sağlık bu dünyadaki en önemli değerdir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımıza En üst şekilde hizmete devam edeceğiz.“ dedi.

Mimar ve Mühendisler Grubunun  Bursa'da Yeni Başkanı  Ahmet Ercan Kızılcık Mimar ve Mühendisler Grubunun Bursa'da Yeni Başkanı Ahmet Ercan Kızılcık

Editör: Erdal ŞAHAN