Şahika Group Yönetim Kurulu Başkanı Taner Şahika www.ayakustuhaber.com a yaptığı açıklamalarda Şahika Group'un başarısının sırrını açıkladı. Taner Şahika,  ''Kuruluşumuz, boya ve cam ticareti ile adım attığı bu yolda, zamanla büyüyerek ve gelişerek bugünkü başarılı konumunu elde etti.

1989 yılında ilk boya üretimine başlayarak, kendi ürünlerimizle pazarda güçlü bir varlık oluşturduk. 2015 yılında hizmete açtığımız modern fabrikamız, 6 bin tonluk üretim kapasitesiyle sektörde dikkat çeken 71 farklı ürün yelpazesine ulaşmamızı sağladı.

20 bin metrekare açık alanda ve 6200 metrekare kapalı alanda gerçekleştirdiğimiz üretim faaliyetlerimiz, kalite odaklı ve modern tesislerimiz sayesinde sektöre yön veriyoruz. Ürünlerimiz, kalite standartlarından ödün vermeden hayata geçirilen özenli çalışmaların ürünüdür.

Bugün, 550 alt bayiye hizmet sunarak ve 14 farklı ülkeye ihracat yaparak ülkemize katma değer sağlamaktan gurur duyuyoruz. Global pazarda tanınan bir marka olarak, ürünlerimizle sınırları aşmış bulunuyoruz.

Boya üretiminin yanı sıra yapı malzemeleri ticaretinde de etkin rol oynuyoruz. Doğu Anadolu'nun önde gelen firmalarından biri olarak, sektördeki tecrübemizi ve uzmanlığımızı her geçen gün artırıyoruz.

13 yıl önce Bursa Uluyol'da ticari hayatımıza başladık ve şimdi ise daha güçlü bir yatırımla Bursa'dayız. Bursa'da yapı sektörüne heyecan katacak yeni bir dükkan açıyoruz. Bölgeye olan katkımızı daha da artırarak, müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmaya devam edeceğiz.

Şahika Group olarak, geçmişten aldığımız güçle geleceğe yön vermekten ve sektöre öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz. İlke edindiğimiz kalite, güven ve müşteri memnuniyeti değerlerimizle, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Teşekkür ederiz'' dedi.

Editör: Erdal ŞAHAN