Bu kapsamda, 6500 m²’lik sıcak asfalt kaplama çalışması Şehit Hüseyin Uslu Caddesinde devam ediyor. Asfalt çalışması son aşamaya geldi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde birçok projeye imza atarak şehrin dönüşümüne önemli katkılarda bulunduklarını belirtti. Belediye Başkanı Aydın, şehrin her geçen gün değiştiğini vurgulayarak, Şehit Hüseyin Uslu Caddesinin bu çalışmaların güzel bir örneği olduğunu ifade etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş'a katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek, bu yeni çalışmanın şehir için daha iyi ulaşım imkânları sunacağını belirtti. Aydın sözlerine “hayırlı olsun” dileklerinde bulunarak son verdi.

Mimar ve Mühendisler Grubunun  Bursa'da Yeni Başkanı  Ahmet Ercan Kızılcık Mimar ve Mühendisler Grubunun Bursa'da Yeni Başkanı Ahmet Ercan Kızılcık

Orhangazi Belediyesi, yeni yatırımlar ve iyileştirme çalışmaları ile şehrin çevresini dönüştürmeye devam ediyor. Kendi kaynaklarıyla veya Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen bu yatırımlar, daha güzel bir Orhangazi için önemli bir fırsat sunuyor. Kent, bu tür girişimlerle daha modern ve erişilebilir hale getiriliyor.

Editör: Erdal ŞAHAN