Eylül 2023’te 3 yıllık stratejik gelişim planının açıklanmasıyla birlikte yeni markanın tanıtılması da şirketin gelişimindeki bir başka mihenk taşını temsil ediyor.

İki şirket, birbirini tamamlayan yeteneklerini ve uzmanlıklarını bir araya getiriyor ve mobilitenin geleceğini daha iyiye doğru yeniden tasarlamayı bir fırsat olarak görüyor.

Kuzey Marmara Otoyolu büyüyor Kuzey Marmara Otoyolu büyüyor

Yeni marka, şirketin pazardaki benzersiz konumunu tanımlayıp, pazarda kendisini farklı kılan noktalara ve tüm segmentlerdeki müşteriler için yarattığı değere vurgu yapan bir ortak amacı besliyor. Yeni markanın vaadi;  mobiliteyi daha basit, daha akıllı ve daha sürdürülebilir kılmak için “hayatın akışını iyileştirmek” olarak belirlendi.

Ayvens, küresel sürdürülebilir mobilitenin önde gelen oyuncusu olmak üzere konumlandı.  

Dünya çapında yönetilen toplam 3,4 milyon araçlık filo içerisinde dünyanın en büyük çok markalı elektrikli araç filosuna sahip olan şirket, Net Sıfır Emisyon hedefine giden yolda öncülük etmeyi ve sektörün dijital dönüşümünü daha da şekillendirmeyi hedefliyor.

Aşağıda detayları verilen bu birleştirici yeni marka  sektörün son derece tanınmış iki oyuncusu için güçlü bir kimlik yaratıyor.

Editör: Erdal ŞAHAN