MUTLU İLİŞKİLER MÜMKÜN

Aile ve Çift Danışmanı olarak hizmet veren, danışanların sorunlarına kalıcı çözümler sunarak onların yaşamını kolaylaştıran Esra Işıktekiner 2023 yılında da yüzlerce çifte danışmanlık yaparak mesleki bilgi birikimiyle bir yılı daha geride bıraktı.

MESLEKİ BİLGİ BİRİKİMİ ONU ÖDÜLLÜ YAPTI

Mesleki bilgi birikimi ile dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da çiftleri bilgilendirmeyi ihmal etmeyen Esra Işıktekiner başarısının göstergesi olan ödülleri alarak meslektaşları için rol model haline geldi.

TAKİP EDİN

Siz de ilişkilerde karşınıza çıkan sorunlara karşı harekete geçin ve önleminizi Esra Işıktekiner ile alın.

Esra Işıktekiner Kimdir?

1982 yılında Ankara’da doğdum. Davranış Bilimleri lisans ve Klinik Psikoloji yüksek lisansımı yurtdışı merkezli üniversitelerde tamamladım. Danışmanlık alanında daha verimli olmak için birçok eğitim aldım ve almaya devam ediyorum. Bu uzun ve keyifli bir yolculuk. Bazı zamanlarda da alanımda deneyimlerimi paylaşmak için uzmanlara yönelik eğitimler veriyorum. 10 yılı aşkın süredir Aile ve Çift Danışmanlığı ve Kadın Cinsel Sağlığı, özellikle de vajinismus danışmanlığı yapmaktayım. Her geçen gün daha çok aileye ve kadının hayatına dokunmak, ışık olmak için var gücümle mücadele ediyorum.

Editör: Erdal ŞAHAN