Orhangazi Belediyesi'nin bu öncü projesi, çeşitli mahallelerde gerçekleştirilen uygulamaların ardından şimdi de Akharem ve Gemiç Mahallelerine ulaştı. Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalarda, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Birimi, Veteriner İşleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlükleri, bir araya gelerek kendi alanlarında çeşitli hizmetleri vatandaşların kullanımına sundu. Ekiplerle birlikte Akharem ve Gemiç mahallelerine giden Başkan Aydın’a, Belediye Başkan Yardımcıları İlhan Kılıç ve İbrahim Korkmaz ve ilgili daire müdürleri eşlik etti.  Belediye Mahallelerde Beyazmasa ekiplerini de görevlendirdi. Ekipler, mahalle sakinlerinin taleplerini ve önerilerini dinledi ve çözüm üretmek üzere kayıt altına aldı. Bu yaklaşım, Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın halka verdiği değeri ve hizmetlerin gerçek ihtiyaçlar doğrultusunda şekillendirilmesi gerektiğini bir kez daha gösteriyor.

Mimar ve Mühendisler Grubunun  Bursa'da Yeni Başkanı  Ahmet Ercan Kızılcık Mimar ve Mühendisler Grubunun Bursa'da Yeni Başkanı Ahmet Ercan Kızılcık

Orhangazi’yi Karış Karış Gezeceğiz

Belediye Başkanı Bekir Aydın, projeyi mahalle mahalle gezip vatandaşlarla buluşarak hayata geçiriyor. Kendi ifadesiyle, "halkımıza hizmet etme şevkimizi ekip arkadaşlarımla birlikte sürdürüyoruz." dedi. BüyükAile projesini birçok mahallede uyguladıklarını ve vatandaşların taleplerini dinleyip önerilerini aldıklarını vurgulayan Aydın, "Diğer mahallelerimizde olduğu gibi BüyükAile projemizi Akharem ve Gemiç Mahallelerimize de götürdük. İnşallah ilerleyen zamanlarda çalışmamızı kentimizin tamamıyla buluşturacağız." şeklinde konuştu.

BüyükAile Projesi Devleti Vatandaşın Yanına Götürme Amacı Taşıyor

BüyükAile projesi sayesinde, yerel yönetimlerin halkın gerçek ihtiyaçlarına hızlı ve çözüm odaklı bir şekilde yanıt veriliyor. Proje, ekonomik çalışmalardan sosyal belediyeciliğe, temizlik işlerinden fen işlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Devletin ve yerel yönetimlerin, vatandaşların yanına giderek onların taleplerini dinlemesi, demokratik bir toplumun gerekliliğini vurguluyor.

Orhangazi Belediyesi, BüyükAile projesi ile sadece hizmet sunmakla kalmıyor, aynı zamanda yerel yönetimin vatandaşların yanına gitme ve onların ihtiyaçlarına çözüm bulma konusundaki kararlılığını gösteriyor. Bu anlayış, şehrin her köşesinde yaşayan insanlara daha iyi bir yaşam kalitesi sunma hedefi doğrultusunda ilerliyor.

Editör: Erdal ŞAHAN