Bale gruplarının birbirinden farklı performansları izleyicilerden tam not aldı. Orhangazi de bir ilk olan Modern Dans grupları 80 öğrenci ile geceye damgasını vurdu. Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyinin düzenlemiş olduğu Bale gösterisine, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Meclis üyesi Filiz Filiz, Kent Konseyi yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Orhangazi Kent Konseyi Sanat Yönetmeni Nubar Erkan İlkme, “ 80 öğrencimizi kış boyunca birbirinden farklı kategorilerde hazırlayarak bugün hem ailelerine hem de izleyicilere muhteşem bir gösteri sunduk” dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Orhangazi Belediyemiz ile Orhangazi Kent Konseyinin ortaklaşa düzenlediği bale gösterisi hem bizlerden hem de izleyicilerden tam not aldı. Yavrularımızın birbirinden farklı kategorilerde göstermiş olduğu bale performansı gerçekten bizleri çok mutlu etti. Bale Gösterisi, Tango, İspanyol Flemenko ve Lirik Dans ile hazırlamış oldukları gösteriyi büyük bir keyifle vatandaşlarımız ile birlikte izledim.

İlk sahne performansları ile büyülediler

Yavrularımız böylesine güzel bir görsel için aylarca hazırlandıklarını biliyorum, onların bu ilk sahne performansları olduğunu ve o kadar güzel bir şekilde sunduklarını görmek bizleri gerçekten çok mutlu etti. Çocuklarımızın bu şekilde etkinliklerde yer almaları da ayrı bir güzellik. Her bir yavrumuzun onca insanın karşısında sahne de vermiş olduğu performans için hepsini ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Ben bu anlamda böylesine güzel bir program gerçekleştiren Kent Konseyimize ve Sanat Yönetmeni Nubar Erkan İlkme hocamıza ’da teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Erdal ŞAHAN