Bu çalışmalar arasında yol ve yaya kaldırımı yapımı, asfalt onarımı, hafriyat düzenlemeleri ve farklı onarım işleri yer alıyor.

Granfondo Bursa Bisiklet Yarışı tanıtım Lansmanı Yapıldı Granfondo Bursa Bisiklet Yarışı tanıtım Lansmanı Yapıldı

Gece Gündüz, 7 Gün 24 Saat Hizmet Esasıyla Çalışıyoruz

Belediye Başkanı Bekir Aydın, belediyenin hizmet anlayışını vurgulayarak, "Bizim için belediyecilik yalnızca gündüz çalışmak anlamına gelmez. Mesaimiz bizim için tam tamına 24 saattir. Uzak mahalle ya da yakın mahalle ayrımı yapmadan, gece gündüz kavramı olmaksızın şehrimizin genelinde hizmet etmek önceliğimizdir" dedi. Aydın sözlerine“ Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, anlık problemlere hızlı müdahale kapasitesine sahiptir. Ekiplerimiz şehir merkezinde bulunan mahallelerden çevre mahallelere kadar her noktada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yol ve kaldırım yapımı, asfalt onarımı ve hafriyat düzenlemesi gibi işleri hemşehrilerimizin günlük hayatını olumsuz etkilemeyecek şekilde düzenliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan gelen uyarılar doğrultusunda belediye ekiplerimiz tarafından anında müdahale edilmekte ve şehir genelindeki çalışmalar kesintisiz bir şekilde devam ettirilmektedir.” Tespitleriyle son verdi.

Şimdiden Kışa Hazırlık

Orhangazi Belediyesi, şehrin genelini kapsayan bu hizmet anlayışıyla, vatandaşların rahat bir yaşam sürdürebilmesi için kararlılıkla çalışmalarına devam edecek. Şehirdeki altyapıyı güçlendirmek ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla ekipler, gece gündüz demeden sahada aktif bir şekilde bulunacak. Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın talimatları doğrultusunda yaklaşan kış mevsimi vesilesiyle hazırlıklarını tamamlayarak olası bütün sorunlar için önceden önlem alacak.

Editör: Erdal ŞAHAN