Bursaspor için Başkan adayı olan Uludağ OSB Başkanı Av.Enes Çelik'in bir anda sahneye çıkmasının altında ki gerçek sebepler neler? Babasının Faruk Çelik Olması onun için avantaj mı dezavantaj mı? Bursaspor bugüne kadar kaç kahraman çıkarmış ki Enes Çelik kahraman olsun! CHP'li Mustafa Bozbey bu duruma neden yorum yapmıyor? Bursaspor bugüne kadar tek bir kahraman çıkarmıştır o da?? Gürsu Bursaspor OSB Planını biraz açar mısınız yoksa biz mi açalım? Botanik Park bölgesinde ki benzinlik satışı...!

Bursaspor Başkanlığı için Uludağ OSB Başkanı Av.Enes Çelik'in deyim yerinde ise, ''ite kalka'' Bursaspor'a başkan adayı gösterilmesinin altında ki asıl sebepler neler?

veya gerçekten Bursaspor tutkusu mu? buna değinmeden önce şunu ifade edelim...

AK Parti'de uzun yıllar bakanlık yapmış bir isim olan Faruk Çelik'in, siyasette bugüne kadar yaşamış olduğu tecrübelerin devamlılığı neticesi mi vuku buldu yoksa, Enes Çelik kendi iradesi ile mi adaylık için müracaat etti?

Bir kere Enes Çelik'i iyi tanımak lazım, girişimcilik ruhunu, hayata dair bakış açılarını,futbol yöneticiliğini ölçmek lazım bunun için çok fazla yorum yapma şansım yok çünkü, Bursa her ne kadar Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olsa da, girişimcilik adına yapılan bir proje anında kamuoyunda yerini bulur ve o isim manşetlere geçer herkeste onu konuşur iyi ya da kötü...

Enes Çelik için Bursa kamuoyunda konuşulan bir projesini bilmiyorum.

Enes Çelik, geçmiş yıllarda Osman Çelik'in yanına gittiğimiz de hatta futbol programı yaptığımızda Osman Çelik'in konuk olduğu dönemde ofiste gördüğüm bir kardeşimizdi.

Geçenlerde Gürsu da bir konu cereyan etmişti ki, o konu üzerine beni telefon ile arayıp gayet nazik bir üslup ile konuyu aktarmıştı....

İsterseniz ana başlıklarda ki sorulara yanıt verelim??

Birincisi Enes Çelik'in ana gayesinin Bursaspor olduğunu düşünmüyorum bunun altında farklı sebepler var zamanı geldiğinde izah edeceğim belkide satır aralarında bulabilirsiniz bir kısmını...

İkincisi, Faruk Çelik'in oğlu olması avantaj mı yoksa dezavantaj mı?

Faruk Çelik'in tecrübeli bir siyasetçi olması hususunda avantajlı olduğunu düşünüyorum

Fakat CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile olan ilişkileri geçmiş dönemlerde çok fazla yazılıp çizilmişti ve bunun üzerine Bozbey, benim bir Tv programıma konuk olmuştu bu sorum üzerine, ''Evet Faruk Çelik ile görüşüyorum'' demişti..

Bu da Bursa kamuoyunu epeyce meşgul etmişti dolayısıyla da, eğer Enes Çelik Bursaspor'a başkan adayı olursa işte bu konular onu takip edecek epeyde can sıkacak gibi duruyor..

Çünkü?

Mustafa Bozbey'in, Mecliste aldığı her kararın arkasında kim var diye düşünerek acaba Faruk Çelik mi? sorusu beyinleri meşgul edecek. Bu mânadâ dezavantajlı olduğunu düşünüyorum?

Hele bir de bu aralar CHP genel Başkanı Özgür Özel'den alında, Fatih Portakal, Fatih Altaylı, İsmail Saymaz ve birçok isim Bozbey'i, '' Baldız, yeğen,milletvekili Kayıhan Pala'nın karısı,damat'' atamaları hakkında gerekirse CHP'den kovun gitsin ifadelerini kullandılar bu gündemden sonra, haliyle Mustafa Bozbey-Faruk Çelik konusu önümüzde ki dönemin ana başlığı olacak şimdiden hayırlı olsun!

Not: Bozbey de baldızını görevden almadı bu da CHP Genel Merkezine dayatma yapmak isteyişi şeklinde konuşuluyor...

Gelelim son başlığa, Bursaspor bugüne kadar bir tek kahraman çıkarmıştır o da kimdir?

Rahmetli İbrahim Yazıcı'dır ve işte bu yüzden bu ateşli gömleği kimse normal şartlarda giymez haliyle de perde arkasında neler oluyor surularını akıllara çivi gibi çakıyorlar!

Gürsu Bursaspor OSB projesinin altında neler var ve Botanik Park civarında ki benzinliği Faruk Çelik neden ısrarla almak istiyor bunları önümüzde ki günlerde açalım.

Kalın sağlıcakla..